FORSIDE
PROFIL
ERHVERV
PRIVAT
KONTAKT
AREAL- OG BEHOVSANALYSE
INDRETNING
BYGHERRERÅDGIVNING
SAMARBEJDE

INDRETNING


En vellykket rumindretning omformer selv de mest genstridige rum til funktionelle og æstetiske helheder. Det gælder kontormiljøer, hoteller, restauranter, institutioner og andre steder, hvor mennesker udfolder deres kreative virke. Den gode indretning formår at skabe en arbejdsplads, der tilgodeser organisationens og den enkelte medarbejders krav, med synlige og forståelige løsninger, der udstråler nytænkning, seriøsitet og kvalitet.

Medarbejdere er virksomhedens vigtigste ressource, og i fremtiden bliver der stigende konkurrence om at tiltrække personer med de rette kompetencer. Fremtidens medarbejdere bliver mere kræsne og har stigende forventninger til arbejdspladsens indretning. Ved at skabe gode fysiske rammer kan virksomheden medvirke til at tiltrække og fastholde værdifulde medarbejdere. Indretningen skal skabe de bedst mulige rammer for at medarbejdere kan udføre deres arbejde, hvad enten de arbejder individuelt, på tværs i organisationen eller sammen i teams.

Jeg udarbejder helhedsløsninger der omfatter funktion, møblering, lys, materialer, farver samt tegning af specialinventar.

Se flere fotos >